top of page

LEGO EVERYWHERE


Όταν πριν από ένα περίπου χρόνο, ανεβάζαμε τις φωτογραφίες από την πρώτη βάπτιση Lego, δεν είχαμε φανταστεί ποτέ το πόσο πολύ θα σας άρεσε το συγκεκριμένο θέμα. Το πραγματικά πρωτότυπο, θέμα με τα γνωστά τουβλάκια έγινε το αγαπημένο σας, και πραγματικά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καλή μου φίλη, που το πρότεινε, για τη βάπτιση του πρώτου της γιου!

Έτσι λοιπόν δημιουργώντας, πολλές φορές επάνω στο ίδιο θέμα, έτυχε, να διοργανώσουμε τη βάπτιση με θέμα τα τουβλάκια στον εξαιρετικό χώρο Χρώματα Βυθού που βρίσκεται στην Ερυθραία.

Η εκπληκτική αυλίτσα του, δε θυμίζει καθόλου αστικό περιβάλλον, και πραγματικά νομίζεις ότι μέσα σε κάποια δευτερόλεπτα, από την είσοδο του χώρου, βρίσκεσαι μαγικά σε κάποιο όμορφο ελληνικό νησί απολαμβάνοντας λιχουδιές της θάλασσας και όχι μόνο!

Τα party που γίνονται εκεί δε... φανταστικά!!!

Στολισμός με μικρά ποτ στα όμορφα μαρμάρινα τραπέζια του, και εξατομικευμένα σουπλά όπου ο νεοφώτιστος Στέλιος ευχαριστεί τους καλεσμένους του, μπομπονιερίτσες κουτάκια με ετικέτες, και φιόγκους, σπιτική λεμονάδα για καλωσόρισμα στους καλεσμένους, αλλά και πλούσιο candy bar με πολύχρωμες λιχουδιές!!!

Ο χώρος, αν και έχει πλούσιο χρώμα, από μόνος του, λόγω των φυτών, έχει πέργκολα στο μεγαλύτερο μέρος του, και προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες στολισμού.

Τέλος, η εκκλησία, της Ελευθερώτριας που είναι αρκετά κοντά, είναι μία από τις πιο συνήθεις επιλογές για τον συγκεκριμένο χώρο όπου στολίστηκε με όμορφες σκαλίτσες με μικρούς βασιλικούς δώρο για κάποιους από τους καλεσμένους.

Περισσότερες εικόνες για το θέμα βάπτισης Lego δείτε εδώ http://goo.gl/f3MyGa


bottom of page