top of page

WE LOOOOOOVE PATCHWORK


Η βάπτιση της μικρής Μυρτώς μας!

Η Μυρτούλα βαπτίστηκε στην όμορφη εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. Η μαμά της, διάλεξε για τη βάπτισή της, τον όμορφο συνδυασμό των έντονων χρωμάτων του patchwork. Οι υφασμάτινες μπομπονιέρες πουγκάκια σχεδιάστηκαν σε 6 διαφορετικά υφάσματα όλα ασορτί μεταξύ τους, και τοποθετήθηκαν στη θέση του κάθε καλεσμένου. Το ίδιο έγινε και με τις κλασσικές πλέον μπομπονιέρες χωνάκια που συνηθίζουμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους σε κάθε βάπτιση.

Στην Αγία Μαρίνα Εκάλης, στολίσαμε όμορφα την κολυμπήθρα με γιρλάντα από φυσικά λουλούδια σε ασορτί με τα υφάσματα χρώματα, ενώ στην είσοδο του ναού, τοποθετήσαμε δύο όμορφες σκαλίτσες σε μικρά ποτ με γλαστράκια βασιλικού.

Τα μικρά αυτά γλαστράκια συν αρκετά ακόμη, χρησιμοποιήθηκαν και στο στολισμό του τραπεζιού.

Το τραπέζι έγινε στο εστιατόρια ¨Κιμωλία¨ στη Δροσιά σε έναν πανέμορφο κήπο.

Τα τραπέζια στρώθηκαν με εξατομικευμένα σουπλά, ενώ για το στολισμό στο κέντρο των τραπεζιών χρησιμοποιήσαμε μικρά ποτ με βασιλικούς, και φαναράκια έτσι ώστε να αφήσουμε αρκετό χώρο για την τοποθέτηση των πιάτων με τα νόστιμα εδέσματα.

Ξεχωριστή θέση στο τραπέζι των γονιών είχε το όνομα της μικρής, φτιαγμένο από υφασμάτινα γράμματα φυσικά μέσα στο concept της βάπτισης.

Ξεχωριστή ιδέα, που μπορεί άνετα να μείνει και στο δωμάτιο του παιδιού σαν διακοσμητικό στοιχείο.

bottom of page